Kurset tona

Metoda cilësore edukimi

Sidi Education ofron metodat më të mira për studentët të cilat zhvillojnë çdo aftësi të mësimit të gjuhës së huaj.

Mësues me përvojë

Mësimi në Sidi Education ofrohet me mësues profesionistë të cilët i nënshtrohen trajnimeve të edukimit në vazhdim, të drejtuar nga lektor të huaj dhe shqiptar

Platforma mësimore

Sidi Education ka platformën e saj mësimore e cila rrit ndjeshëm cilësinë e mësimdhënies, komunikimin nxënës mësues si dhe ofron klasa mësimore virtuale.

Tekste të gjuhëve të huaja

  • Tekste cilësore edukimi
  • Metoda interaktive
  • Tekste të miratuara nga MASR

Sidi Education ofron tekste të gjuhëve të huaja për shkollat shtetërore (klasa I – XII) te miratuara nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Partnerët tanë

Diaspora

Gjuhë
shqipe
online

Letërsi
shqipe

Historia
e shqiptarëve

Gjuhë
të huaja
online

Studioni nga rehatia e shtëpisë

Shtyni karrierën tuaj duke
mësuar aftësi të reja nga Sidi Education

Pyetje të shpeshta

Nivelet kanë kohëzgjatje të ndryshme në varësi të moshës.

Nivelet e femijeve zgjasin 4-5 muaj

Nivelet e adoleshenteve fillojne nga 4 muaj ne nivelin A1 deri ne 8 muaj ne nivelin B2-C1

Kurset graduale te cilat zhvillohen dy here  ne muaj zgjasin   6-7 muaj mesatarisht

Kurset intensive të cilat zhvillohen tre here  ne muaj zgjasin 4-5 muaj mesatarisht

Sidi Education bashkepunon me shtepitë botuese më prestigjoze si:

Expres Publishing, Hachette, Macmillan, Edilingua, Klett, Eli Edizioni etj.

Sidi Education ka mësues me përvojë të gjatë në mësimdhenie te cilet jane eksperte ne fushat e tyre.Bashkëpunimi profesional e ka ndihmuar Sidi education të arrij cilësine në edukim.

Në çdo grup ka 4-12 nxënës.

Seancat mësimore për fëmijë zhvillohen 2 herë në javë nga 90 minuta. Programet e të rriturve realizohen me ritmin 2 – 5 herë në javë, sipas kërkesës së studentëve.

Mjediset ku zhvillohet mësimi janë me ndriçim natyral, të bollshme dhe të rehatshme. Ato janë të përshtatura për të rritur dhe fëmijë, secila klase është e pajisur me tabela interactive. Sidi Education njihet për mjedis shumë miqësor dhe të dashur pune për stafin dhe nxënësit ku të gjithë vijnë dhe rikthehen me shumë dëshirë dhe respekt për njeri-tjetrin dhe institucionin.

Sidi Education është licensuar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregëtisë dhe Sipërmarrjes dhe certifikata e lëshuar pas përfundimit të nivelit njihet nga çdo institucion privat dhe shtetëror në rang kombëtar.

Doni informacion më të detajuar?

Plotësoni të dhënat e kontaktit dhe ne do ju telefonojmë.

Besuar nga Mijëra Studentë & Prindër

0
5/5
2,345 Vlerësime
Google Reviews
Sidi Education është një nga qendrat më të mira për mësimdhënien e gjuhëve të huaja. Përkushtimi i mësuesve ka bërë që fëmijet e mi të ndjekin klasat me dëshirë dhe të përparojnë. Faleminderit Sidi!
5/5
Drita Doko - Sidi Education Kuçovë
Të dyja vajzat e mia e kanë tashmë vullnetin dhe mundësinë për të folur anglisht.Jam teper e kënaqur dhe falenderuese për punën që ofron Sidi Education!
5/5
Vilma Zhuri- Sidi Education Kuçovë
Sidi Education është një model që nxit interesin e fëmijëve për mësim dhe argëtim.Të dy fëmijët e mi gjejnë kënaqësinë dhe besimin tek stafi dhe procesi I avancuar i mësimdhënies,këtë e dëshmojnë duke reflektuar bukur nga ajo që kanë përcjellë deri tani .Pra, me plot arsye dhe inkurajim ata do të vazhdojnë rrugëtimin e dijes me Sidi Education.
5/5
Hamije Zilbehari- Sidi Education Tetovë
Sidi Education është një nga qendrat më të mira për mësimdhënien e gjuhëve të huaja. Përkushtimi i mësuesve ka bërë që fëmijet e mi të ndjekin klasat me dëshirë dhe të përparojnë. Faleminderit Sidi!
5/5
Leonora Saqipi- Sidi Education Tetovë
Nëse doni që e ardhmja e fëmijëve tuaj të jetë e sigurtë atëhere të dashur prindër dërgoni fëmijët te Sidi Education. Kurse për të gjitha moshat.Jam me fat qe vajza ime ndoqi kursin e Gjermanishtes niveli B1 ! Faleminderit Sidi!
5/5
Viola Tuci- Sidi Education Tiranë 1
Jam shumë e kënaqur me arritjet e fëmijës në kursin e anglishtes që zhvillon në qendrën Sidi. Mësuesja Loanca edhe mënyra e zhvillimit te mësimit janë arsyet kryesore që e bëjnë fëmijën tim ta ndjeki prej 3 vitesh me shumë kënaqesi kursin.
5/5
Ilda Shehu- Sidi Education Tiranë 1
Përshendetje. Unë prindi i vajzës Tiana Kabashi e cila vijon kursin pranë institucionit tuaj, jam e kënaqur me trajtimin human dhe profesional për gjatë kohës sa ka vijuar kursin e gjuhës angleze pranë institucionit tuaj. Ju jam mirënjohëse për punën dhe përkushtimin tuaj profesional.
5/5
Andriella Kabashi- Sidi Education Pejë
Përshendetje per Sidin! Jam regjistruar shumë heret në kursin Sidi dhe kam arritur rezultate të mira. Sot kam marrë edhe certifikaten e nivelit C1. What we learn with pleasure, we never forget. During my time in Sidi Education i learned things that have helped me lot during my studies and daily work.
5/5
Gent Agolli- Sidi Education Pejë
Sidi Education është institucioni që me plot besim ua dorëzoj fëmijët dhe nga aty dalin të kompletuar në mësime dhe të avancuar, gjë që na bën të ndjehemi më të rehatuar si prind, duke patur parasysh përkushtimin e plot të stafit , ndihmen qe ua japin femijeve gjat mesimit.
5/5
Drita Azizi- Sidi Education Tetovë
Sidi Education është qendra më e mirë didaktike te cilës I besova dhe I besoj zhvillimin e fëmijës tim . Përkushtimi , profesionalizmi dhe ngrohtësia janë karakteristike e gjithë stafit. Kjo ka berë të mundur që vajza ime të shkoj me dëshirë në mësim dhe të arrij rezultate të larta. Kjo qendër është zgjedhja ime e parë dhe e vetme.
5/5
Lamberta Poro- Sidi Education Tiranë 1
Vajza ime e madhe ka 4 vjet që mëson gjuhën angleze tek Sidi Education dhe këtë vit edhe vajzën e vogël ia besova Sidi Education. Mësimdhenie bashkëkohore, staf i super kualifikuar, medota bashkohore edhe ambient shumë mikprites.
5/5
Alma Zhilla- Sidi Education Korçë
Sidi Education një ambient shumë i ngrohtë për vajzën time. Prej 2 vitesh ia kam besuar kësaj qendre mësimin e gjuhës angleze të vajzës sime. Mësimdhënie bashkëkohore me metodat e fundit dhe staf të përkushtuar. Faleminderit Sidi Education për përkushtimin ndaj fëmijëve tanë.
5/5
Klara Bode- Sidi Education Korçë
Sidi Education është qendra më e mirë e gjuhëve në qytetin tonë. Punë me shumë përkushtim, staf i kualifikuar dhe shumë mikpritës, kushte te standardizuara dhe moderne bëjnë që ne prinderit tua besojme edukimin e femijeve tanë kësaj qendre. Sidi Education vazhdon të jetë partner i sukseseve të fëmijeve tanë.
5/5
Albana Rexha - Sidi Education Ferizaj
Ne kemi dy fëmijë në Sidi Education Mitrovicë ,Amarin 6 vjeç dhe Elioni 13. Amari filloi të mësojë gjuhën angleze në Sidi Education Mitrovicë në moshën 4 vjeçare .Sot 6 vjeç di të shkruajë, lexojë dhe flasë në gjuhën angleze .Kënaqësia është edhe më e madhe kur Elioni doli me sukses në provimin ndërkombëtar BCCE B1.Ne si prind jemi të kënaqur me punën e stafit ,programet dhe tërë aktivitetet në SIDI Education Mitrovicë. Ja kemi rekomanduar familjarëve si dhe miqve tanë sepse mendojmë që është zgjidhja e duhur për fëmijët tonë.
5/5
Adnan Jashari & Liridona Jashari- Sidi Education Mitrovicë
Fëmijët e mi ndjekin mësimet në Sidi Education në Ferizaj që nga fillimet e saj dhe jam shumë i lumtur me përparimin e tyre dhe dëshiren që kanë për të vijuar mësimet aty. Konsideroj që Sidi Education është shkollë e denjë për edukimin e fëmijëve!
5/5
Heset Vranovci - Sidi Education Ferizaj
Një punë e shkëlqyer e zhvilluar nga mësuesit ne Qëndrën Sidi Education Fier, e cila po na ndihmon të përmbushim pritjet e fëmijeve tanë me qëllimin e vetëm në mësimin Gjuhës Angleze. Faleminderit!
5/5
Manola Bakiasi – Sidi Education Fier
Me qendrën e gjuhëve Sidi Education i kam filluar kontaktet e bashkëpunimit në qytetin e Fierit, pasi e përzgjodha për një nga fëmijët si qendër për kursin e gjuhës angleze. Vlerësoj pa asnjë lëkundje infrastrukturën moderne të mësidhënies dhe objekteve, seriozitetin dhe profesionalizmin e stafit mësimor dhe të shërbimit. Dua të shpreh konsideratë të lartë dhe të sinqertë për administratorin e Sidi education z. Alket Veliu, i cili ka kontribuar financiarisht në ndërtimin e laboratorëve të gjuhës angleze gjatë periudhës kur unë isha drejtor i arsimit të Qarkut Fier. Bashkëpunimin në fushën e mësimdhënies e kam vijuar këto vitet e fundit edhe në Tiranë ku sërish zgjodha këtë qendër për vijimin e mësimit të gjuhës angleze për djalin tim. Vlerësim i merituar vetëm nga puna për këtë kompani serioze dhe profesionale
5/5
Shkëlqim Allkaj – Sidi Education Tiranë
Pershendetje! Une si prind i nxënëses tuaj Vlera Ferati desha ti shkruaj disa fjalë për punën e mrekullueshme të kursit. Qendra Sidi Education arriti të sigurojë të gjitha kushtet për një mësim sa më cilësor, duke filluar nga sigurimi i teksteve, fjalorëve e deri te tabela interaktive që për fëmijet është shumë tërheqëse. Uroj vetem suksese në të ardhmen!
5/5
Shemsije Ferhati – Sidi Education