Edilingua

Progetto italiano Junior

Progetto italiano Junior Progetto italiano Junior është një kurs i hartuar për nxënës të shkollës së mesme të nivelit A1, fillestar. Progetto Italiano junior merret me tema që janë të njohura për studentin dhe afër jetës së tij të përditshme; gjuha italiane dhe realiteti socio-kulturor paraqiten gjithashtu përmes tregimeve komike stimuluese, sigurisht asnjëherë në një …

Progetto italiano Junior Read More »

Allegro

Allegro Allegro është një kurs inovativ italian. Ai u drejtohet studentëve të rritur ose adoleshentë që duan të mësojnë gjuhën dhe të njohin realitetin italian në një mënyrë të këndshme. Ai synon të zhvillojë aftësinë komunikuese të studentit pa neglizhuar momentet e reflektimit, rregullimit dhe përforcimit të strukturave të mësuara.

Arrivederci!

Arrivederci! Arrivederci! është një kurs i gjuhës moderne dhe komunikuese që u drejtohet të rriturve dhe të rinjve me ose pa njohuri të mëparshme të gjuhës italiane. Falë një progresi të ngadaltë dhe gradual, Arrivederci! është gjithashtu ideal për studentët e gjuhës jo-latine. Ai përbëhet nga tre vëllime që mbulojnë përkatësisht nivelet A1, A2 dhe B1 të …

Arrivederci! Read More »

Forte!

Forte! Forte! është një kurs origjinal dhe inovativ për fëmijët e moshës 4 deri 11 vjeç të cilët kane kontakt me mësimin e gjuhës italiane në Itali ose jashtë saj. Kursi përfshin: Forte!A, Forte!B (vëllime hyrëse), Forte1 (A1), Forte 2 (A1 +) dhe Forte! 3 (A2)