Eli

CAFFÈ ITALIA

CAFFÈ ITALIA Caffè Italia është një kurs italisht në 3 nivele për studentët e shkollës 9-vjecare / i rritur përqendrohet në ushtrimin dhe mësimin e aftësi komunikimi me gojë dhe me shkrim të italishtes së rrjedhshme. Kurs gjithashtu përgatit studentët për çertifikime.

AMICI D’ITALIA

AMICI D’ITALIA Amici d’Italia është një kurs italian në 3 nivele për studentët e shkollës 9-vjecare/ adoleshentë, të strukturuar sipas një gradualiteti rigoroz gramatikor dhe, në të njëjtën kohë, jashtëzakonisht e këndshme për nga thjeshtësia e prezantimit dhe gjallëria e temave të mbuluara.

MAGICA ITALIA

MAGICA ITALIA Magica Italia është një kurs italisht në 3 nivele, ideal për studentët që ndërmarrin studimin e gjuhës italiane që nga mosha 8 vjeç. Nicolò, i mirë dhe i çrregullt, do të ndjekë djemtë në fantastikën e tyre udhëtim nëpër vendet, kulturën dhe traditat e Italisë Magjike.

NUOVO CAFFÈ ITALIA

NUOVO CAFFÈ ITALIA Eshtë edicioni i ri, i përditësur, i rinovuar dhe i pasuruar me shume njohuri i Caffè Italia, një metodë ELI shumë e suksesshme. Në tre nivele (A1-A2-B1), është i destinuar për nxënës të shkollës së mesme dhe të rritur.

BELLISSIMO! B2-C1

BELLISSIMO! B2-C1 Niveli B2-C1 përfundon rrugën arsimore të Bellissimo! Botim kompakt, duke çuar studentët deri në nivel të përparuar të italishtes.

Freunde

Freunde Freunde përmban artikuj për të diskutuar dhe shumë lajme rreth kulturës së vendeve gjermanofolëse. Lojëra dhe ushtrime komike ndihmojne ne forcimin e njohurive dhe mundësojnë një qasje të kënaqshme të Gjuhës së huaj.

DAS ZAUBERBUCH

DAS ZAUBERBUCH DAS ZAUBERBUCH bazohet në teorinë psikolinguistike të Zonat makro dhe i kushton shumë rëndësi një qasjeje të gjallë dhe ndërveprimi në klasë, për shembull përmes shumë këngëve, lojërave me role dhe prezantimi i elementeve CLIL.

VITE!

VITE! VITE! është një metodë për adoleshentët në katër nivele (CEFR A1-B1) që ofron punë e plotë për leksikun, gramatikën, funksionet e komunikimit dhe katër aftësi gjuhësore të CEFR. Aspekti i tij grafik është një burim motivimi për nxënësit ashtu si edhe prania e infomacionit per civilizimin dhe kulturen franceze (CLIL).

LÉO ET THÉO

LÉO ET THÉO Me këtë metodë të re në tre nivele për shkollën fillore, të rinjtë, nxënësit do të zhvillojnë aftësitë e tyre gjuhësore në shoqërinë e miqve të rinj, Léo dhe Théo, dy binjakë befasues, identikë, por shumë të ndryshme në të njëjtën kohë. Kursi ju lejon të kombinoni në mënyrë efektive përgatitjen për …

LÉO ET THÉO Read More »