Sidi Education

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kursi i gjuhës angleze, frenge, italiane, gjermane dhe spanjolle i dedikohet të gjithë moshave nga 6-14+  vjeç të cilët duan të përvetësojnë gjuhën. Në kurs punohet me metoda interaktive, bashkëkohore e cila na ndihmon në suksesin e çdo nxënësi. 

Piktura është padyshim një ndër artet më të bukura. Sidi Education ofron kurse pikture për grupmoshën 6-14+ vjeç duke e konsideruar si një burim shumë të vlefshëm në zhvillimin e talentit dhe pasionit.