Investimi më i mirë për të ardhmen e fëmijëve tuaj

Në Sidi Education ofrojmë kurse për fëmijët parashkollor (4-6 vjeç). Kjo grupmoshë është optimale për të filluar mësimin e gjuhës angleze.Fëmijët kanë aftësi të përthithin informacione shumë shpejtë.

Kursi i gjuhës shqipe është një kurs i ideuar për të gjithë shqiptarët e diasporës dhe jo vetem. Kursi zhvillohet online ose në klasë në seanca individuale ose në grup. Mësuesit kanë përvojë të gjatë në mësimdhënie.

Piktura është padyshim një ndër artet më të bukura. Sidi Education ofron kurse pikture për femijët e moshës 4-6 vjeç duke e konsideruar si një burim shumë të vlefshëm në zhvillimin e fëmijës. Pikturat e Sidi Education nisi si një projekt modest dhe sot nxënësit tanë prezantojnë pikturat e tyre në ekspozita punimesh në pikture.