Rreth nesh

Sidi Education është themeluar në vitin 1998  dhe sot është transformuar në një nga rrjetet më të mëdha të qëndrave të gjuhëve të huaja në rajon me degët e veta Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë  e Veriut.

Kush është Sidi Education

Ne jemi distrubutorë lokal për Shqipërinë dhe Kosovën të botuesve prestigjoz në botë si: Express Publishing, Macmillan, Hachette, Edilingua, Klett, Eli Edizioni, etj.

Sidi Education zhvillon aktivitetin e tij në këto drejtime:

Kompania, për here të pare, ka miratuar në Shqipëri, tekste të gjuhëve të huaja nga botues të huaj nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë për shkollat shtetërore nga klasa e I – XII duke sjellë tekste bashkëkohore të gjitha në format digjitale. Sidi Education ofron jo vetëm libra por edhe një partneritet të qëndrueshëm me mësuesit dhe shkollat i cili konsiston në trainime të shpeshta dhe pajisje me materiale falas për mësuesit.

Vizioni

Çfarë bejmë

Provimet ndërkombëtare

Sidi Education ka gjithashtu si objekt të punës organizimin e provimeve ‘Michigan Tests’, të ofruara nga CaMLA – Cambridge Michigan Language Assessment. CaMLA ofron testime për të gjithe të interesuarit për studime në universitete të huaja si dhe për ata që kanë nevojë për një certifikatë të njohjes së gjuhës angleze.

Kurse të gjuhëve të huaja dhe gjuhë shqipe në klasë dhe online

Qendra e gjuhëve të huaja ofron kurse në gjuhën angleze, italiane, gjermane dhe frënge.Elementët si infrastruktura moderne, metodat interaktive të mësimdhënies, teknologjia digjitale , zbatimi i saktë i programeve, mësimdhënës të kualifikuar dhe me përvojë bëjnë që rrjeti i qendrave Sidi Education të ofrojë një standart shumë të lartë në mësimin e gjuhëve të huaja.

Pikture

Piktura është një nga veprimtaritë e kohës së lirë për fëmijët. Kjo veprimtari: zhvillon imagjinatën e fëmijës, e bën krijues, e mban larg teknologjisë, e ndihmon të shprehë emocionet ë nëpërmjet ngjyrave, pa përdorur fjale dhe më e rëndësishmja i clodh pas shkolle.

Arkitekturë

Të rintë që kanë dëshirë të studiojnë arkitekturë, urbanistikë ose edhe studentët që duan të thellojnë njohuritë e tyre gjatë studimeve pranë fakultetit të arkitekturës ose urbanistikës janë të mirëpritur

Grafik Design

Dizajni grafik është një art kompleks. Për tu bërë një Grafik Designer, ju duhet të zotëroni shumë aftësi dhe mjete të ndryshme.Ky kurs përfshin konceptet dhe programet që duhet të dijë çdo Grafik Designer dhe shpjegon se si ato përshtaten në një fluks pune tipik të dizajnit grafik.Përmes design, një grafik designer ka aftësinë të përcjellë një ide ose emocion tek një audiencë. Deri në fund të kursit, do të kuptoni më të mirën e grafik design dhe çfarë do t’ju duhet të mësoni më pas për çdo karrierë të dizajnit grafik.

Qëndrat tona

Sidi Education Vlorë

Rruga: “Veledin Kollozi”, Vlorë, Albania ☎0692128222

Sidi Education “Hoxha Tahsim”

Rruga “Hoxha Tahsim” 62/2, Tiranë, Albania
☎+355 4 22 03 333 ☎+355 67 60 55 990

Sidi Education Elbasan

Lagja “Aqif Pasha” , Rruga: Rinia, kati I dytë, 100 m nga Optika Biqiku
☎0672059627 ☎44300

Sidi Education Tetovë

Rruga: “Boris Kidriç” , nr. 1 – 1200 Tetovë, RMV.
☎ 44 8 555 ☎075 255 877
☎070 379 623

Sidi Education Gjilan

Rruga: Dardania I, “Horizonti” ( mbrapa restorant Parajsa)
☎+383 43 999 916

Sidi Education Fushë Kosovë

Rruga “Abedin Sogojeva” , Kompleksi Darddania Lokali Hyrja D3 Kati I, Nr.1-2 Fushë Kosovë Afër shkollës “ Mihal Grameno”
☎+383 43 999 920

Sidi Education Pejë

Rruga: “Enver Hadri”, nr.25
☎043 999 913

Sidi Education Mitrovicë

Rruga: “Marsi 81”, Mitrovicë
☎043 99 99 12

Sidi Education Ferizaj

Rruga: “Vëllezërit Gervalla”
☎043999915

Sidi Education Skënderaj

Rruga “Salë & Hamit Jashari” Skënderaj
☎043999914 ☎044567300 ☎044539822

Sidi Education Rrogozhinë

Rruga “Stacioni I Trenit” , Kati II, afër kinemasë
☎057722221

Sidi Education Kuçovë

Lagja nr.2, blloku Llukn Prifti, Rruga “Trageti”, Godina nr.6, kati II
☎031122231

Sidi Education “Unaza e Re”

Unaza e Re, Rr. “Teodor Keko”, Pallati Ales, kati II
☎+355 42 41 37 78

Sidi Education Lezhë

Bulevardi “Gjergj Fishta”, Lezhë
☎0688443400

Sidi Education Prrenjas

Rruga “Halit Berzeshta’
☎+355675409968

Sidi Education Bilisht

Shëtitorja “Fuat Babani”, 2 kullat
☎081123222

Sidi Education Korçë

Rruga: “Kostandina Gace” 6/322, Korça, Albania
☎+355 82 246 453

Sidi Education Fier

Lagja “ Kongresi Përmetit ” , Rruga “Dhimitër Panda” Ndertesa nr.6
☎034221253

Sidi Education Përmet

Rruga “Tefta Tashko Koço”
☎081322832

Sidi Education Belsh

Rruga “31 Gusht”
☎0682711666

Sidi Education Lac

Lagja nr.3 , Rruga “Erion Hoxha”, 4700 Laç
☎053 222 044

Sidi Education Rrëshen

Rruga “ Gjergj Fishta” , përball bashkisë Rreshen

Sidi Education Këlcyrë

Rruga: “Josif Kano”
☎0692828523

Sidi Education Ballsh

Bulevardi “Dervish Hekali”, kati II , te kinemaja